Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2009 11 feb
Pyramid nominerad till Årets Byrå 2008

För tredje året i rad får Pyramid en topplacering i Årets Byrå som genomförs av Regi i samarbete med Dagens Industri. De nominerade byråerna presenterades idag i DI och Pyramid är nominerade i klassen Medelstora reklambyråer och är samtidigt den enda nominerade B2B-byrån.

Årets Byrå har i år ändrat reglerna och utser 2008 års bästa byrå i tio kategorier. Vinnare i varje kategori är den byrå som får högsta totala betyg i de enkätsvar som inkommit. I år betygsattes 120 byråer av drygt 1.900 deltagande köpare av byråtjänster.

– Självklart är vi glada för nomineringen, konstaterar Ulf Vanselius, VD på Pyramid. Förra året placerade vi oss som nia bland samtliga deltagare i Årets Byrå, med ett snittbetyg på 8,63 av 10 möjliga. I år hoppas vi följaktligen på en ännu bättre placering, och eftersom vi under tre raka år varit högst rankad i Sverige bland reklambyråer inom business-to-business så tror jag det finns goda förutsättningar för oss.

– Just nu är Pyramid inne i en starkt positiv trend, trots allmänt tuffa tider. Under 2008 ökade vi vår intäkt med ca 25% och har under inledningen av 2009 inlett nya samarbeten med ett tiotal kunder. Officiella per dags dato är bl a två nya divisioner inom Atlas Copco, Rymdbolaget, Dermagen, Carpenova och LUBio. Inom ett par veckor kommer vi att offentliggöra ytterligare två eller tre större kunder. Detta gör att vi i princip redan har säkrat 2009 och kan satsa fullt ut på att ytterligare stärka vår position som Sveriges mest internationella byrå, avslutar Ulf Vanselius.

Läs mer om Årets Byrå på:
www.aretsbyra.se

För mer information, kontakta Ulf Vanselius på 042-38 68 26 eller ulf@pyramid.se.

Ulf Vanselius