Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2009 05 maj
ABS väljer Pyramid för att utveckla ny global kommunikationsplattform

ABS Group AB, med huvudkontor i Malmö, valde nyligen Pyramid som ny reklambyråpartner. Uppdraget omfattar bland annat en ny positionering av ABS och kommande globala produktlanseringar.

ABS är en av världens ledande leverantörer av lösningar inom vattenhantering och -rening, med egna säljbolag i mer än 30 länder. Företaget är en global leverantör med en komplett produktportfölj bestående av pumpar, omrörare, luftare, kompressorer, kontroll- och övervakningsutrustning och service.

– Pyramid visade sig bäst svara på våra behov av en strategisk kommunikationspartner med rätt kompetens och resurser för att hantera internationella uppdrag, säger Maria Bergving, kommunikationsdirektör inom Cardo/ABS.

– Uppdraget ligger helt i linje med vår kompetensprofil och vi ser fram emot ett nära samarbete där vi får förmånen att ta en aktiv del i utvecklingen av ett så internationellt och expansivt företag som ABS, säger Ulf Vanselius, VD på Pyramid.

– Just nu är Pyramid inne i en starkt positiv trend och vi har lyckats väl med vår offensiva satsning för att parera den tuffa konjunkturen, konstaterar Ulf Vanselius, VD på Pyramid.

– Första kvartalet 2009 blev ett av byråns ekonomiskt starkaste någonsin. Främsta anledningen är att vi har vi inlett nya samarbeten med ett 10-tal kunder. Officiella är, utöver ABS, bl a två nya divisioner inom Atlas Copco, Carpenova, DIAB, EuroMaint, Norden Machinery, Peab och Rymdbolaget, och inom ett par veckor kommer vi att offentliggöra ytterligare några större kunder.

– Detta gör att vi i princip redan har säkrat intäkterna för 2009 och kan satsa fullt ut på att ytterligare stärka vår position som Sveriges mest internationella byrå.

Arbetsgruppen på Pyramid består av Roger Peacock (copy), Johan Rääf (AD), Jan Axelsson (teknisk projektledare), Kristoffer Åkesson (interaktiv AD), samt Ulf Vanselius (strategisk utveckling och projektledning).

För mer information, kontakta Ulf Vanselius på 042-38 68 00.

Ulf Vanselius