Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2010 03 nov
Metso väljer Pyramid som partner i globalt kommunikationsprojekt

Metso väljer Pyramid som partner i globalt kommunikationsprojekt

Metso är världens ledande leverantör av utrustning för tillverkning av mjukpapper och företaget har en global marknadsandel på över 30%. Verksamheten inom Metso Tissue Business Line (TBL) utgår från Karlstad, Gorizia i Italien och Bideford i USA. Affärsområdet ingår i den finska Metso-koncernen som omsätter ca 50 miljarder kronor.

Metso TBL har nyligen valt Pyramid som partner för att stärka företagets varumärkesplattform och utveckla kommunikationen internt och externt på global basis.

– Pyramid visade sig bäst svara på våra behov av en strategisk kommunikations- och varumärkesbyrå med rätt kompetens för att hjälpa till att ytterligare stärka varumärket Metso mot mjukpappersindustrin, säger Marco Marcheggiani, President Metso TBL. Pyramid har en internationell erfarenhet och bred kunskap inom varumärken och kommunikation som vi såg som mycket intressanta för att leda oss framåt i detta viktiga arbete.

– Uppdraget är synnerligen spännande och en stor utmaning eftersom det omfattar utvecklingen av ett av Nordens mest kända varumärken på en starkt konkurrensutsatt internationell marknad, säger Ulf Vanselius, VD på Pyramid.

– Att utveckla ett globalt erbjudande och motivera en global organisation att leverera detta är en av våra huvudkompetenser, fortsätter Ulf Vanselius. Vi är Nordens mest internationella reklambyrå. 95% av det vi produceras riktas mot marknader utanför Sverige över 60% av våra kunder finns utanför Sverige. Vi har en handfull stora välrenommerade kunder i de nordiska länderna liksom kunder i övriga Europa, USA och Asien.

För mer information, kontakta Ulf Vanselius på 042-38 68 00, ulf@pyramid.se

Ulf Vanselius