Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2011 07 sep
AkkaFRAKT väljer Pyramid som partner för sin fortsatta framgångsresa

Transport- och logistikkoncernen AkkaFRAKT har vuxit snabbt de senaste åren och har idag 250 delägare och drygt 600 fordon rullande på de sydsvenska vägarna. Med huvudkontor i Malmö och regionkontor i Lund och Åhus har man god täckning i området och räknar med fortsatt mycket stark expansion framöver.

För att fortsätta ta marknadsandelar och möta den ökande konkurrensen tar AkkaFRAKT hjälp av Pyramid för att se över sin strategiplattform, positionering och varumärke. ”Vi har ett par år med branta tillväxtkurvor bakom oss och har satt ännu tuffare mål framåt, så vi kommer att satsa hårt på vår försäljning och marknadsföring de närmaste åren.”, säger Fredrik André, marknadschef på AkkaFRAKT. ”Att nå våra mål kommer att kräva en samspelt organisation och en vässad kommunikation med våra målgrupper.”
På Pyramid ser man samarbetet med AkkaFRAKT som mycket intressant. ”AkkaFRAKT har en lång och spännande historia och är ett av Sveriges mest expansiva transportföretag. Vi ser stora möjligheter att bygga ett starkt varumärke kring företagets kärnvärden och genuina entreprenörsanda.”, säger Emma Nilsson, Account Director på Pyramid. ”Vi ser fram emot ett fartfyllt samarbete de kommande åren.”, avslutar hon leende. Samarbetet påbörjades direkt efter semestrarna och kommer att resultera i ny varumärkes- och kommunikationsplattform i november månad.

Arbetsgruppen på Pyramid består av Ulf Vanselius, VD, Emma Nilsson, Account Director, Micco Grönholm, Brand Development Director, Vera Porad Falk, Copywriter och Christian Lindborg, Art Director.

För mer information, kontakta:
Emma Nilsson, Pyramid Communication, 042-38 68 75, emma@pyramid.se

Ulf Vanselius