Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2014 31 jan
Pyramid öppnar kontor i Stockholm

2013 blev ett affärsmässigt starkt år för Pyramid med ökad omsättning och ett resultat på ca 3 Mkr. För att möta en ökad efterfrågan från företag i Stockholmsregionen öppnar Pyramid nu kontor i centrala Stockholm.

2012/2013 har varit tuffa år för byråbranschen, men Pyramid utvecklades starkt och inledde under 2013 nya samarbeten med över 15 kunder, bl a Cramo, Green Cargo, Gyproc, Helsingborgs Hamn, Hiab, MacGregor, Medius, Pergo, Rydahls, Sandvik, SUN Automation, Sverigetaxi och Öresundskraft. För sjunde året i rad rankades byrån som Sveriges bästa inom business-to-business.

– Första halvan av 2013 var tuff för branschen, konstaterar Ulf Vanselius, VD Pyramid. Många byråer går dåligt och hukar i snålblåsten eller går i konkurs, men på Pyramid har vi bestämt oss för att bygga väderkvarnar istället för vindskydd. Vi är övertygade om att det finns ett stort intresse att arbeta med byråer som ser möjligheter, oavsett konjunktur. Därför har vi förstärkt oss med fyra nya medarbetare under året.

– Vi har också sett ett stort inflöde av kunder baserade i Stockholmsregionen. Därför tar vi nu nästa steg och öppnar ett kontor i Stockholm, fortsätter Ulf Vanselius. Till att börja med blir det ett servicekontor där vi kan träffa kunder och ha hela eller delar av arbetsgrupper på plats. Med den centrala placeringen i Waterfront Building finns vi på plats där det händer.

– 2014 kommer att bli ett spännande år där vi satsar på att växa med minst 10 %. Vi är i princip fullbokade under första halvåret och har offerter ute hos en handfull internationella företag, avslutar Ulf Vanselius.

För mer information, kontakta Ulf Vanselius, VD Pyramid, tel 0705-16 33 70 eller mail ulf@pyramid.se

Ulf Vanselius