Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2015 09 apr
Mats Rönne förstärker Pyramid i Stockholm

Sedan 1 juni har Pyramid knutit till sig Mats Rönne som Senior Strategist, med fokus på strategisk varumärkesutveckling för internationella företag. Mats kommer också att representera Pyramid i Stockholm.

Mats har en gedigen och mångårig erfarenhet av globalt varumärkesarbete och strategisk kommunikation från ledande positioner inom bl a Electrolux, Ericsson och Skanska. Mats kommer närmast från en position som CMO på Readly.

Vi är självklart glada att få välkomna Mats som en del av Pyramids team, säger Ulf Vanselius, VD på Pyramid. Mats djupa kunskaper och erfarenhet inom globalt varumärkesbyggande, marknadsföring och kommunikationsstrategi kommer ytterligare att stärka Pyramids position som den ledande B2B-byrån i Sverige. Mats kommer också att fungera som vår kontaktperson i Stockholm där vi redan idag arbetar med 10-talet kunder.

Pyramid är redan idag starkast i Sverige på att utveckla och implementera varumärkesstrategier i internationella B2B-företag, konstaterar Mats Rönne. Vi delar samma filosofi runt varumärken och kommunikation och har samarbetat informellt under flera år. Nu kände vi båda att det finns en stor potential i att utveckla samarbetet – inte minst i Stockholm där jag verkat under många år, och jag kommer att kombinera min roll för Pyramid med några egna uppdrag.

Nu ökar vi tempot ytterligare. 2015 kommer att bli ett rekordår för Pyramid, säger Ulf Vanselius. Vi har under vintern och våren inlett samarbeten med en handfull ledande nordiska företag som HL Display Kalmar, Maersk, Midroc, Nederman, SSAB och Yara. Många internationella företag söker uppenbarligen den blandning av varumärkes-strategi och internationellt perspektiv som vi är ensamma om att erbjuda i Sverige.

För mer information, kontakta:

Ulf Vanselius på tel 0705-163370 eller mail ulf@pyramid.se

Mats Rönne på tel 0705-905050 eller mail mats@pyramid.se

Pyramid är Sveriges mest internationella reklambyrå. Drygt 60 % av företagets intäkter kommer från kunder som verkar i Europa och USA. Exempel på kunder är Alfa Laval, ASSA ABLOY, Bluetooth, DIAB, HemoCue, Hiab, JBT Corporation, Kalmar, NIBE, Ruukki, SSAB, Sandvik, Sulzer, Tetra Pak and Valmet.

I undersökningen Årets Byrå har Pyramid nio år i rad rankats som Sveriges bästa byrå inom business-to-business.

Pyramid och systerbyrån Petra har tillsammans drygt 50 anställda med kontor i Helsingborg och Stockholm.

Ulf Vanselius

tag