Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2018 06 aug
Londonbaserade Minova väljer Pyramid som ny global reklambyråPyramid Communication har valts som ny global huvudbyrå för Minova International med huvudkontor i London. Minova är ett av världens ledande företag inom geotekniska lösningar för gruvor och anläggningsprojekt och företagets produkter och kunskap bidrog bl a till att säkra tunneln genom Hallandsåsen när andra lösningar inte fungerade.

Minova bildades 1882 i Tyskland och företagets produkter har sedan dess ökat säkerhet och effektivitet inom bl a gruv- och anläggningsindustrin. Idag har Minova verksamhet i över 150 länder och har sitt globala huvudkontor i London.

- Minova är inne i en intressant fas och vill stärka sin globala position genom bl a en ompositionering och att lansera ett antal nya, unika lösningar. Vi ser fram mot att vara en del av denna spännande resa säger Ulf Vanselius, VD för Pyramid.

Uppdraget omfattar allt från en ny varumärkes- och kommunikationsplattform till kommunikation och digitala lösningar.

- Vi är glada att efter en noggrann utvärdering välja Pyramid som ny global byrå. Pyramid har visat djup förståelse för vår affärssituation och de strategiska initiativ som behövs för att utveckla bolaget vidare säger Peter Assinder, Head of Sales, Marketing & Technology hos Minova.

- Pyramid har stora internationella ambitioner och vårt mål är att bli Europas bästa byrå inom B2B. Vi har redan idag ett drygt 10-tal kunder i Norden, Europa och USA som står för över hälften av vår omsättning, men ser stor potential i att växa vidare på den internationella marknaden avslutar Ulf Vanselius.

För mer information kontakta

Ulf Vanselius, VD för Pyramid
Email: ulf.vanselius@pyramid.se
Telefon: +46 70-516 33 70

Ulf Vanselius

tag