Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2019 21 jul
Pyramid Communication söker svensk copywriter samt filmredigerare

Svensk copywriter

Vi söker en copywriter med flera års erfarenhet av att utveckla kommunikationskoncept och lösningar, framför allt för våra B2B-kunder. Vi behöver en kreativ och samtidigt strategisk medarbetare som förstår vilka möjligheter bra kommunikation kan skapa. Ditt ansvar kommer att inkludera allt från att kreera korta, slagkraftiga kampanjer till mer detaljerade texter om våra kunders tekniska lösningar och innovationer. Du kommer att samarbeta i team för att anpassa dessa kreativa lösningar för en rad kommunikationskanaler, både i tryckta och digitala medier.

Som copywriter på Pyramid kommer du också att vara en viktig medlem i vårt team som arbetar nära våra kollegor inom vår grupp med systerbyråer; vår digitalbyrå Petra och vår varumärkesbyrå Graal.

Tjänsten avser heltid och är baserad i Helsingborg, Sverige.

Din ansökan vill vi ha senast den 30 september, 2019 till rikard@pyramid.se


Filmredigerare

Film i olika former har blivit ett viktigt kommunikationsverktyg för alla företag. Det är nu också en naturlig del i våra kunders kommunikation och varumärkesbyggande. Därför söker vi ytterligare en medarbetare som har några års erfarenhet att jobba både självständigt och i team.

Uppdragen varierar från enklare animeringar och filmade intervjuer till företagspresentationer i större produktioner tillsammans med ett team och skådespelare. Ditt ansvar kommer framför allt att vara i postproduktionen där vi främst använder Adobe Premiere och After Effects tillsammans med diverse stödprogram och filter. Dessa program måste du ha mycket bra kunskap i. Givetvis är du en kreativ person som ser möjligheterna i produktionerna, du kommer vara en del i planeringen och idéfasen, samt vara tekniskt stöd till projektledarna.

Tjänsten avser heltid och är baserad i Helsingborg, Sverige

Din ansökan vill vi ha senast den 30 september, 2019 till jesper@pyramid.se


Rikard Jevinger