Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2019 02 sep
Stora Enso och Pyramid/Petra vinner Sitecore Experience Award 2019 i kategorin Best Business Impact Återigen bevisar Pyramid och Webbyrån Petra (Sitecore Platinum Partner) att bra webbsidor skapar affärsresultat. Nyligen utsågs Pyramid/Petra till EMEA-Nordic vinnare av Sitecore Experience Awards 2019 i kategorin Best Business Impact för Stora Ensos webblösning och fortsätter att stärka positionen som nordisk kunskapsledare inom Sitecore.

Varje år belönar Sitecore, den globala ledaren inom Digital Experience Platforms, de digitala byråer som visar hur deras lösning skapar värde för deras kunder.

Vinnarna av Sitecore Experience Award är de webblösningar som är bäst på att leverera digitala upplevelser som fokuserar på kunden. Inom kategorin Best Business Impact belönas aktningsvärda prestationer mot definierade mål och KPI, samt bevisat mätbara affärsresultat i form av ökad försäljning, konverteringar, ökade marknadsandelar och faktorer som reducerade kostnader, mer strömlinjeformade processer, ökad effektivitet och utvidgning av verksamheten.

”För Stora Enso är denna utmärkelse ett erkännande av det hårda arbete och noga planering som krävs för att skapa en bra webbplats. Från dag ett var vårt mål att fokusera på kunden. Jag tror att vi har uppnått det”, säger Russell Mattinson, Head of Digital Engagement at Stora Enso.

Pyramid/Petra har mer än 15 års erfarenhet av Sitecore och arbetar på alla digitala fronter. Med fokus på alla de möjligheter som plattformen ger inom personalisering och kundupplevelse bygger vi riktigt kraftfulla webbplatser.

”Vi är stolta över att ha varit med om att skapa den verkligt kundcentrerade strategi som Stora Enso siktat på. Vi är också glada över att vara digital partner till ett av Nordens främsta företag”, säger Rikard Jevinger, kundansvarig projektledare.

”Vi är verkligen glada över att Pyramid/Petra har vunnit detta prestigefyllda pris tillsammans med Stora Enso”, säger Cristoffer Crusell, VD på Petra. "Det illustrerar inte bara tydligt det extremt höga engagemang som investerats av båda våra team, det är också ett viktigt erkännande för vår strävan att ständigt omvälva den traditionella IT-industrin."

”Vi är också tacksamma för möjligheten att vara partner till ett av de ledande företag inom förnybara material som verkligen bidrar till en cirkulär ekonomi och en hållbar framtid”, fortsätter Cristoffer Crusell. ”Jag vill tacka alla inblandade, både hos oss och på Stora Enso, som har investerat hjärta och hjärna för att skapa något alldeles speciellt. Eller för att göra en parafras på Ingmar Stenmark: ”Ju hårdare vi arbetar, desto större tur har vi. ”

För mer information, kontakta

Cristoffer Crusell på 0703–156906 eller cristoffer@petra.agency
Rikard Jevinger på 042-386878 eller rikard@pyramid.se


Pyramid är Sveriges mest internationella reklambyrå med 30-talet av Nordens största företag som kunder. Drygt 50% av företagets intäkter faktureras utanför Sverige. Pyramid utsågs till Årets Byrå i Sverige 2018 och har rankats som Sveriges bästa byrå inom business-to-business 14 år i rad. Pyramid, tillsammans med systerbyråerna Petra och Graal, har 60 anställda med huvudkontor i Helsingborg.

Webbyrån Petra utvecklar affärsdrivande lösningar för webben, sociala medier, mobilappar m.m. och är Platinum-partner till den ledande DXP-plattformen Sitecore. Petra är ett systerföretag till Pyramid och Graal. Några av koncernens kunder är Alfa Laval, Beckers, Bosch Rexroth, Hiab, Rettig ICC, SSAB, Sandvik, Stora Enso, Sulzer, Tetra Pak, Tibnor, Trelleborg och Valmet.

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper och med detta en del av bioekonomin. Företaget har cirka 26 000 medarbetare i över 30 länder och aktierna är noterade på börserna i Helsingfors (STEAV, STERV) och Stockholm (STE A, STE R).

Rikard Jevinger

tag