Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2020 14 apr
Ecolean väljer Pyramid som ny reklambyrå

Ecolean är ett innovativt snabbväxande förpackningsföretag med huvudkontor i Helsingborg. Ecolean har verksamhet i över 30 länder med Kina, Ryssland och Pakistan som största marknader. För att stärka kommunikationen mot globala kunder och bistå dem i att kommunicera förpackningens fördelar lokalt har Ecolean valt Pyramid som ny reklambyrå för specifika projekt.

Ecolean utvecklar och tillverkar förpackningsmaterial, förpackningar och fyllningsmaskiner till livsmedelsindustrin. Ecoleans förpackning ger lägre miljöpåverkan samt en rad andra fördelar för konsumenten genom sin smarta design.

- Vi var i behov av en B2B-byrå med internationell kompetens som kan bistå oss i arbetet att stärka Ecoleans varumärke på den globala marknaden och kommunicera våra unika fördelar till och genom våra kunder, säger Linda Magnertoft, Manager Customer Marketing på Ecolean.

- Ecolean är ett fantastiskt innovationsföretag byggt runt en genial svensk idé som revolutionerar förpackningsbranschen. Ecoleans globala affär är en perfekt match mot vår kompetens. Det är en spännande och inspirerande utmaning som vi ser fram mot, säger Ulf Vanselius, CEO på Pyramid.

För mer information kontakta
Ulf Vanselius, VD för Pyramid
Email: ulf@pyramid.se
Telefon: +46 70-516 33 70

Pyramid är Sveriges mest internationella reklambyrå med 30 av Nordens största företag som kunder. Drygt 50% av företagets intäkter faktureras utanför Sverige. Pyramid utsågs till Årets Byrå i Sverige 2018 och har rankats som Sveriges bästa byrå inom business-to-business 145 år i rad.
Pyramid, tillsammans med systerbyråerna Petra och Graal, har tillsammans 60 anställda med huvudkontor i Helsingborg.

Ulf Vanselius

tag