Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2020 27 apr
Large Projects Division inom Bosch Rexroth i Holland väljer Pyramid som ny reklambyrå

Pyramid Communication har blivit vald som kommunikationsbyrå för Large Projects divisionen inom Bosch Rexroth med huvudkontor i Boxtel, Nederländerna. Denna del av den globala jätten Bosch Rexroth är världsledande inom extremteknik, vilket inkluderar drivsystem för stora projekt inom offshore, väg och vatten, scenteknik och rörelse- och simulationsteknik.

Bosch Rexroth är världsledande inom industriautomation och mobilhydraulik. Företaget har 30 000 anställda globalt och en omsättning på över 6 miljarder euro. Bosch Rexroth i Boxtel är globalt ansvariga för stora projekt och omfattar också en produktionsenhet för stora cylindrar, elektriska ställdon och ett brett utbud av andra drivlösningar.

Extremteknik för stora projekt innefattar allt från stora anläggningsprojekt med kundspecifika drivlösningar för broar och kanaler till leverans av specialkomponenter för att lyfta och flytta offshore-plattformar som kan väga upp till 48 000 ton långt ute till havs.

- Vi sökte efter en internationell B2B-byrå som kunde hjälpa oss att presentera vår spektakulära teknik och våra lösningar. Pyramid har stor erfarenhet inom internationell B2B samt en djup förståelse för vad som driver försäljning i komplexa köpprocesser, säger Vincent Stahlecker, marknadschef Large Projects, Bosch Rexroth i Boxtel.

- Bosch Rexroth är ett globalt företag med fantastiska tekniska lösningar. Det är en mycket inspirerande utmaning att få arbeta i global skala med ett så kunskapsintensivt företag och att hjälpa till att förklara de innovativa och imponerande lösningar som de skapar, säger Ulf Vanselius, CEO för Pyramid.

För mer information, v g kontakta:
Ulf Vanselius, CEO Pyramid
Email: ulf.vanselius@pyramid.se
Mobil: +46 70-516 33 70

Ulf Vanselius

tag