Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2020 29 maj
Ragn-Sells väljer Pyramid för strategiprojekt Ragn-Sells är ett av Nordens ledande kompetensföretag inom återvinning, miljö och cirkulär ekonomi. Man har satsat på att erbjuda nyskapande, effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser. Därmed har man blivit ett levande bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Ragn-Sells har valt Pyramid som partner för att i Norden och Baltikum genomföra en varumärkesundersökning samt strategiarbete för ytterligare satsning inom eCommerce.

- Vi har valt en B2B-byrå med kompetens att bistå oss i arbetet att utvärdera och stärka Ragn-Sells varumärke, samt medverka som strategisk partner i vår fortlöpande satsning inom eCommerce, säger Carina Qvarngård, koncernansvarig för Ragn-Sells Go to market funktion.

- Ragn-Sells är ett innovativt återvinningsföretag som idag ligger i absolut framkant inom forskning och innovationer för återvinning. De har idag en ledande roll inom utveckling av den modernaste tekniken, samt driver frågor och idéer om cirkulära materialflöden på en internationell nivå. De möjligheter och utmaningar som Ragn-Sells står inför inom varumärkesstrategi och marknadsföring matchar perfekt våra kompetensområden och vi ser fram emot ett spännande samarbete, säger Rikard Jevinger, GM på Pyramid.

För mer information kontakta
Rikard Jevinger, GM, Pyramid

Email: rikard@pyramid.se

Telefon: +46 70-605 17 00

Pyramid är Sveriges mest internationella reklambyrå med 30 av Nordens största företag som kunder. Drygt 50% av företagets intäkter faktureras utanför Sverige. Pyramid utsågs till Årets Byrå i Sverige 2018 och har rankats som Sveriges bästa byrå inom business-to-business 145 år i rad.
Pyramid, tillsammans med systerbyråerna Petra och Graal, har tillsammans 60 anställda med huvudkontor i Helsingborg.

Rikard Jevinger

tag