Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2020 26 nov
Valve ny partner till Pyramid i Finland

Pyramid och reklambyrån Valve i Finland startar strategiskt samarbete för att kunna erbjuda sina kunder lokal support inom marknadsföring, marknadsföringsteknologi och kommunikation.

Pyramid är Sveriges mest internationella reklambyrå och erbjuder sina kunder lokal närvaro i Europa genom partnerbyråer i de flesta länder. Från november 2020 kommer Pyramid att representeras i Finland av Valve, en av Finlands ledande marknadsförings- och kommunikationsbyråer med en bred kundbas inom B2B.

Valve är Finlands ledande marknadsförings- och kommunikationspartner för B2B och offentliga sektorn. Inom B2B sektorn består Valves kunder av internationella företag såsom Stora Enso, Fastems, Nokia, Solibri, YIT och F-Secure. Inom den finländska offentliga sektorn samarbetar Valve med bland annat Trafikledsverket, Polisen och flera ministerier.

Valve har över 50 medarbetare med bred kompetens inom marknadsföring, kommunikation och teknologi. Valve är Hubspot-partner och satsar starkt på datadriven marknadsföring. Liksom Pyramid bistår Valve sina kunder från strategi och planering till produktion och uppföljning.

– Det är viktigt för oss som internationell byrå att kunna erbjuda våra kunder stark lokal support med allt från marknadskunskap till lokalisering av kampanjer säger Ulf Vanselius, CEO för Pyramid. Valve har bred kompetens och arbetar med samma typer av kunder som vi har, dessutom med spjutspetskompetens inom bl a Marketing Automation.

– Samarbetet med Pyramid stöder vår långsiktiga strategi att bistå våra internationella kunder med fortgående tjänster på nordisk skala. Valve har en starkt expanderande verksamhet och vi ser stora möjligheter att samarbeta med Pyramid för att kunna vara en ännu bättre partner till våra respektive kunder säger Sara Nikander, CEO och Partner på Valve.

För mer information kontakta

Ulf Vanselius, CEO Pyramid
Email: ulf@pyramid.se
Telefon: +46 705 163370

Sara Nikander, CEO Valve
Email: sara.nikander@valve.fi
Telefon: +358 45 6735577

Ulf Vanselius

tag