Välkommen till Swedish Open – sommarens höjdpunkt i Båstad

 

Ingen sommar är längre helt komplett utan spännande spel på det röda gruset och tjusigt mingel i vackra Båstad. Vi är såklart på plats och vill gärna se dig där som vår gäst.

I år består Båstad-veckan återigen av en dam- och herrtävling. Damtävlingen spelas 8-14 juli och herrtävlingen 15-21 juli. Startfältet i damtävlingen beror på resultaten i Wimbledon, men förhoppningsvis får vi se 5-6 svenska spelare kämpa mot världseliten. Herrtävlingen bjuder som vanligt på både starka internationella spelare som Fernando Verdasco och Casper Ruud liksom svenska utmanare där Elias och Mikael Ymer står längst fram i leden. Och fler toppnamn är på väg in. Du följer den senaste utvecklingen på swedishopen.org.

Som ”Official Partner” har vi återigen nöjet att välkomna dig och din familj till förstklassig tennisunderhållning en av följande dagar:

 

Damveckan

  • Torsdag 11 juli som startar med ett spännande seminarium runt dagens digitala utmaningar kl 8-12 på förmiddagen. Separat program kommer.
  • Lördag 13 juli (familjedag) då vi ser semifinaler i dubbel och singel

 

Herrveckan

  • Onsdag 17 juli (familjedag) då vi ser den spännande andra omgången
  • Torsdag 18 juli som startar med ett spännande seminarium runt dagens kommunikationsutmaningar kl 8-12 på förmiddagen. Separat program kommer.
  • Lördag 20 juli (familjedag) då vi ser semifinaler i dubbel och singel samt avslutar med den sprakande tennisgalan på kvällen.
Onsdag och lördagar samlas vi på förmiddagen till en presentation av dagens evenemang, följd av en lättare lunch. Därefter är det tennis på centrecourten som gäller, sedd från de allra soligaste platserna.

Vi hoppas att du har möjlighet att delta, och ser fram emot ditt svar på pyramid.se/tennis eller via det bifogade svarskortet.

För att garantera platser behöver vi ditt svar senast 10 juni.
Vi ses i Båstad!

Med vänlig hälsning,

Ulf Vanselius