We are now part of Comprend

Your partner in tech-enabled marketing and communication for transformative impact

Meet Comprend

OM PYRAMID

Det här är Pyramid

Pyramid är Sveriges mest internationella B2B-byrå. Omkring 95% av vårt arbete görs för internationella marknader och cirka hälften av våra intäkter kommer från kunder belägna utanför Sverige.

Det vi gör för våra kunder handlar om allt som rör marknadsföring, från analys och planering till genomförande och uppföljning. Vi erbjuder också strategiskt stöd för affärs- och varumärkesutveckling samt föreläsningar och workshops inom marknadsföring, branding och marknadskommunikation inom business-to-business.

about
Hiab image

Vår kompetens

Vi har under drygt 25 års samarbete med svensk och internationell exportnäring samlat kunskap och erfarenhet, samt utvecklat praktiska arbetsmetoder, som gör att vi snabbt kan skapa resultat som kan mätas i termer av tillväxt och lönsamhet.

Vår kompetens sträcker sig genom hela marknadsföringsfältet med analys, strategi, planering, genomförande och uppföljning.

Mer än hälften av våra intäkter kommer från företag utanför Sverige och 95% av vår produktion färdigställs på andra språk än svenska.

Exempel på typiska projekt är:

  • Utarbetande och implementering av varumärkesstrategier och plattformar
  • Internationell koordinering av marknadskommunikation
  • Kommunikation som stöd för förändringsprocesser (interna och externa)
  • Produktlanseringar och säljkampanjer i traditionella och digitala medier
  • Lösningar för webben och sociala media
  • Digital markandsföring - strategi, planering, aktivering och optimering

Rekommenderad vidareläsning:

awards2

Utmärkelser

Pyramid har som princip att delta i tävlingar där våra kunder ger sin syn på vårt arbete, medan vi står över de tävlingar där branschen betygsätter sig själv.

Det senaste decenniet har vi fått stor uppmärksamhet genom att vi placerat oss mycket högt i Årets Byrå den undersökning som görs bland cirka 3.000 marknadsansvariga i Sverige.

När Pyramids kunder ger betyg på kompetens och engagemang så rodnar vi nästan.

I undersökningen Årets Byrå har Pyramid rankats högst av reklambyråer inom business-to-business sexton år i rad (2006-2021). 2018 utsågs Pyramid till Årets Byrå i stora reklambyråklassen (>50 mkr i intäkt).

Rekommenderad vidareläsning:

Vårt CSR-arbete

Pyramid, Petra och Graal stödjer ett antal verksamheter som gör gott i samhället.

OV Helsingborg

OV Helsingborg

Föreningen med ursprung i Vikingarna och Olympia elitsatsar inom dam- och herrhandboll och bedriver härutöver ett omfattande samhällsengagemang genom nästan 1000 aktiva ungdomar samt projektet Handboll för alla som bedriver läxläsning och träning i utsatta områden i Helsingborg. Pyramid är huvudpartner till OV Helsingborg som en av De sexton.

OV Beachhandboll

OV Beachhandboll

OV Beachhandboll är Sveriges största handbollsturnering för nästan 1200 skolklasser över 400 förenings- och företagslag.

Campus Vänner

Campus Vänner

Campus Vänner är brobyggaren mellan studenter och företag i Helsingborg. Pyramid har varit aktiva i föreningen sedan den grundades 2010 och stödjer löpande det framåtriktade arbetet.

Kontakta oss

Välkommen att höra av dig till oss om du behöver hjälp med marknadsföring, webb, design, branding, film, mediaplacering, content, sociala medier, storytelling, projektledning eller kanske praktik om du pluggar.

*
*
*

Genom att fylla i det här formuläret godkänner jag att jag får mejl med tips, inbjudningar och erbjudanden som kan ge mervärde till mina kommunikationslösningar. Jag kan närsom helst dra tillbaka mitt samtycke genom att använda unregisterlänken i varje e-postmeddelande.

Läs vår privacy policy