We are now part of Comprend

Your partner in tech-enabled marketing and communication for transformative impact

Meet Comprend

KUNDCASE

Alfa Laval

Marine är en av divisionerna inom Alfa Laval med ett brett erbjudande till den marina industrin som ständigt växer. För att upprätthålla ledarpositionen krävs produkter med unika egenskaper, men också förmågan att kunna hjälpa kunderna till en effektivare verksamhet.

Efter förvärvet av Aalborg Industries är Marine & Diesel en egen division inom Alfa Laval med ett brett erbjudande till den marina industrin som ständigt växer. För att upprätthålla ledarpositionen krävs produkter med unika egenskaper, men också förmågan att kunna hjälpa kunderna till en effektivare verksamhet.

Alfa Laval case hero image
Kontakta oss

Välkommen att höra av dig till oss om du behöver hjälp med marknadsföring, webb, design, branding, film, mediaplacering, content, sociala medier, storytelling, projektledning eller kanske praktik om du pluggar.

*
*
*

Genom att fylla i det här formuläret godkänner jag att jag får mejl med tips, inbjudningar och erbjudanden som kan ge mervärde till mina kommunikationslösningar. Jag kan närsom helst dra tillbaka mitt samtycke genom att använda unregisterlänken i varje e-postmeddelande.

Läs vår privacy policy