We are now part of Comprend

Your partner in tech-enabled marketing and communication for transformative impact

Meet Comprend

KUNDCASE

Axis

Axis är världsledande inom nätverksbaserade kameror för videoövervakning. Kunderna nås dels genom egen representation i mer än 40 länder, dels i samarbete med drygt 50 000 partners över hela världen.

Under ett decennium hade Axis skapat en helt ny produktkategori – den digitala övervakningskameran – och tagit en mycket stark position i segmentet, med en marknadsandel på strax över 30 %. Segmentet började nu bli så stort att de stora konkurrenterna började visa intresse, och det var viktigt att skapa relationsmässiga bindningar till Axis förutom produkt- och teknikmässiga.

axis intro2
Kontakta oss

Välkommen att höra av dig till oss om du behöver hjälp med marknadsföring, webb, design, branding, film, mediaplacering, content, sociala medier, storytelling, projektledning eller kanske praktik om du pluggar.

*
*
*

Genom att fylla i det här formuläret godkänner jag att jag får mejl med tips, inbjudningar och erbjudanden som kan ge mervärde till mina kommunikationslösningar. Jag kan närsom helst dra tillbaka mitt samtycke genom att använda unregisterlänken i varje e-postmeddelande.

Läs vår privacy policy