We are now part of Comprend

Your partner in tech-enabled marketing and communication for transformative impact

Meet Comprend

KUNDCASE

Bluetooth

Bluetooth® är en av världens snabbast växande teknologier och varumärken någonsin. Idag, drygt 20 år efter lanseringen, finns över 100 miljarder (!) Bluetooth-enheter på marknaden. Teknologin och varumärket ägs av Bluetooth SIG, med huvudkontor strax utanför Seattle. När Pyramid i slutet av 1990-talet på uppdrag av Ericsson lade fundamentet för Bluetooths varumärkesstrategi, var en av de särskiljande egenskaperna att Bluetooth inte skulle framställas som en detaljspecificerad teknologi utan som ett koncept för hur elektroniska prylar kan kommunicera trådlöst. Att den strategin varit framgångsrik är uppenbart, eftersom Bluetooth kommit att omfatta helt andra teknologier än den ursprungliga.

bluetooth intro2
Kontakta oss

Välkommen att höra av dig till oss om du behöver hjälp med marknadsföring, webb, design, branding, film, mediaplacering, content, sociala medier, storytelling, projektledning eller kanske praktik om du pluggar.

*
*
*

Genom att fylla i det här formuläret godkänner jag att jag får mejl med tips, inbjudningar och erbjudanden som kan ge mervärde till mina kommunikationslösningar. Jag kan närsom helst dra tillbaka mitt samtycke genom att använda unregisterlänken i varje e-postmeddelande.

Läs vår privacy policy