We are now part of Comprend

Your partner in tech-enabled marketing and communication for transformative impact

Meet Comprend

KUNDCASE

Contura

Nibe Stoves är marknadsledande inom brasvärmeprodukter i Europa. Sortimentet omfattar bl.a. braskaminer, kassetter och murspisar. Genom uppköp hade Nibes sortiment av varumärken blivit för brett och innehöll Contura, Cronspisen och Handöl med flera, samt ett delvis överlappande produktsortiment. För att på lång sikt kunna fokusera såväl produktutvecklings- som marknadsföringsarbetet övervägdes en sammanslagning av ett eller flera varumärken i varumärkesportföljen, dock med en så liten image- och marknadsandelsförlust som möjligt på kort sikt. Frågan var kort sagt hur återförsäljare och konsumenter skulle agera i olika konsolideringsscenarier.

contura intro ny
Kontakta oss

Välkommen att höra av dig till oss om du behöver hjälp med marknadsföring, webb, design, branding, film, mediaplacering, content, sociala medier, storytelling, projektledning eller kanske praktik om du pluggar.

*
*
*

Genom att fylla i det här formuläret godkänner jag att jag får mejl med tips, inbjudningar och erbjudanden som kan ge mervärde till mina kommunikationslösningar. Jag kan närsom helst dra tillbaka mitt samtycke genom att använda unregisterlänken i varje e-postmeddelande.

Läs vår privacy policy