We are now part of Comprend

Your partner in tech-enabled marketing and communication for transformative impact

Meet Comprend

KUNDCASE

JBT Corporation

JBT Corporation är en global aktör inom livsmedels- och transporteknologi med huvudkontor i Chicago. Företaget är noterat på NYSE. I slutet av oktober 2007 meddelade FMC Technologies, med huvudkontor i Houston, Texas, att de avsåg att knoppa av divisionerna FoodTech och Airport Systems till ett separat, börsnoterat bolag. I konkurrens med ledande, multinationella varumärkesbyråer fick Pyramid Communication uppdraget att i samarbete med företagsledningen utveckla en varumärkes- och marknadsföringsstrategi för att lansera det nya företaget.

jbt introfinal

Resultatet

Kontakta oss

Välkommen att höra av dig till oss om du behöver hjälp med marknadsföring, webb, design, branding, film, mediaplacering, content, sociala medier, storytelling, projektledning eller kanske praktik om du pluggar.

*
*
*

Genom att fylla i det här formuläret godkänner jag att jag får mejl med tips, inbjudningar och erbjudanden som kan ge mervärde till mina kommunikationslösningar. Jag kan närsom helst dra tillbaka mitt samtycke genom att använda unregisterlänken i varje e-postmeddelande.

Läs vår privacy policy