We are now part of Comprend

Your partner in tech-enabled marketing and communication for transformative impact

Meet Comprend

KUNDCASE

Medius

Medius är en ledande leverantör av molntjänster för elektronisk fakturahantering. Som ett snabbfotat och växande internationellt företag kände Medius att tiden var mogen för att utveckla och kommunicera en stark varumärkesvision internt och externt.

Som många andra företag har Medius flera konkurrenter med liknande erbjudanden inom sitt segment (elektronisk hantering av leverantörsfakturor). Medius har dock marknadens mest intelligenta och effektiva fakturamatchning, det vill säga automatisk matchning av inkommande fakturor mot registrerade inköpsorder utan behov av manuell hantering.

medius frontpage2
Kontakta oss

Välkommen att höra av dig till oss om du behöver hjälp med marknadsföring, webb, design, branding, film, mediaplacering, content, sociala medier, storytelling, projektledning eller kanske praktik om du pluggar.

*
*
*

Genom att fylla i det här formuläret godkänner jag att jag får mejl med tips, inbjudningar och erbjudanden som kan ge mervärde till mina kommunikationslösningar. Jag kan närsom helst dra tillbaka mitt samtycke genom att använda unregisterlänken i varje e-postmeddelande.

Läs vår privacy policy