We are now part of Comprend

Your partner in tech-enabled marketing and communication for transformative impact

Meet Comprend

KUNDCASE

Metso

Metso är ett av Nordens största företag och världsledande inom bland annat lösningar för tissue-tillverkning. Liksom många nordiska industriföretag står Metso inför en rad utmaningar: - Marknaden flyttar österut i takt med att välfärden ökar och Kina står redan idag för runt hälften av totalmarknaden för nya maskiner. - Helt nya aktörer börjar producera tissue och deras köpprocess drivs av delvis andra egenskaper än hos de traditionella kunderna. - Kunderna inser inte den fulla nyttan av Metsos mervärden som t ex snabba uppstarter och lågt stillestånd, vilket leder till prisdiskussioner. - Service ökar i betydelse. För att stärka Metsos globala position har vi genomfört en rad strategiska och taktiska aktiviteter.

metso introbild

Resultatet

Kontakta oss

Välkommen att höra av dig till oss om du behöver hjälp med marknadsföring, webb, design, branding, film, mediaplacering, content, sociala medier, storytelling, projektledning eller kanske praktik om du pluggar.

*
*
*

Genom att fylla i det här formuläret godkänner jag att jag får mejl med tips, inbjudningar och erbjudanden som kan ge mervärde till mina kommunikationslösningar. Jag kan närsom helst dra tillbaka mitt samtycke genom att använda unregisterlänken i varje e-postmeddelande.

Läs vår privacy policy