We are now part of Comprend

Your partner in tech-enabled marketing and communication for transformative impact

Meet Comprend
Martin Sjöstrand and Rikard Jevinger
19 Apr
Martin Sjöstrand ny byråchef för Pyramid Communication

Pyramid hjälper internationella B2B-varumärken att lyckas genom att skapa varumärkes- och kommunikationsstrategier, samt kommunikation som berör människor och driver försäljning. Företaget har ett långsiktigt varumärkesperspektiv i allt de gör och varje insats bygger en tydlig position samtidigt som skapar effekt genom smarta marknadsföringslösningar. Martin Sjöstrand har bred erfarenhet av varumärken och marknadsföring från stora, internationella företag som Sulzer, Alfa Laval och Tetra Pak. ”Pyramid Communication är en av Sveriges vassaste byråer och oslagbar inom internationell B2B-marknadsföring. Tillsammans med vårt fenomenala team kommer vi fortsätta stödja våra kunder att utveckla sina affärsframgångar”, säger Martin Sjöstrand. ”Integrationen av Pyramid i Nordic Morning är viktig eftersom den ger oss bättre förutsättningar att tillvarata synergier, samt att alltid ha kundservice, affärsnytta och kreativitet som prioritet”, säger Martin Sjöstrand. 

Pyramid fortsätter att stärka positionen som den ledande partnern inom internationell B2Bmarknadsföring. I detta arbete får Rikard Jevinger en viktig roll som Strategic Account Director.”Nu när vi lägger ännu mer fokus på att utveckla oss inom detta område ser jag fram emot att engagera mig fullt ut mot kund och utveckla våra affärer tillsammans med Martin och övriga kollegor”, säger Rikard Jevinger. Martin Sjöstrand kommer att rapportera till Johanna Fagrell Köhler, VD Nordic Morning. För mer information kontakta Johanna Fagrell Köhler, VD Nordic Morning: Email: johanna.fagrell@nordicmorning.com Mobil: +46 73 410 05 50 Om Pyramid Communication Pyramid är specialiserat på att skapa kommunikationslösningar mellan internationella B2Bföretag. För dessa kunder erbjuder Pyramid marknadsföringsstrategi och alla former av kommunikationstjänster de kan behöva för att nå sina affärsmål. Pyramid är sedan juni 2022 en del av H&H Group som är en långsiktig ägare av kommunikationsföretag med ambitioner att vara marknadsledare. Gruppen har en samlad byråintäkt på cirka 770 miljoner kronor med drygt 570 medarbetare i Stockholm, Malmö, Linköping, Helsingfors, Helsingborg, London och Gdansk.Gruppen består av Nordic Morning, Hallvarsson & Halvarsson, Comprend, Intellecta, Jung Relations, Creo Media Group, BerntzonBylund, Mods, Involve, Wonderland, Axiom Insight, Pyramid, Petra och Graal.

Kontakta oss

Välkommen att höra av dig till oss om du behöver hjälp med marknadsföring, webb, design, branding, film, mediaplacering, content, sociala medier, storytelling, projektledning eller kanske praktik om du pluggar.

*
*
*

Genom att fylla i det här formuläret godkänner jag att jag får mejl med tips, inbjudningar och erbjudanden som kan ge mervärde till mina kommunikationslösningar. Jag kan närsom helst dra tillbaka mitt samtycke genom att använda unregisterlänken i varje e-postmeddelande.

Läs vår privacy policy