We are now part of Comprend

Your partner in tech-enabled marketing and communication for transformative impact

Meet Comprend
Nordea-Open-2023
17 Apr
Nordic Morning partner till Nordea Open 2023

Nordea Open är ett av Sveriges största idrottsevenemang. Varje år samlas ett antal av världens bästa tennisspelare i Båstad under två fartfyllda veckor. Våra svenska spelare möter tufft internationellt motstånd, första veckan i damernas WTA 125-turnering följt av herrarnas ATP 250-turnering den andra veckan. Läs mer om årets turnering på nordeaopen.se.

Pyramid, Petra och Graal har varit partner till turneringen sedan drygt 20 år. Varje år samlas våra kunder med familjer för en härlig tennisupplevelse och samtidigt bjuder vi in till spännande seminarier runt heta ämnen som digitalisering, varumärken och internationell kommunikation. I år breddas partnerskapet till att också innefatta våra kollegor med kunder i Malmö och Stockholm, dvs alla byråer som från sommaren kommer att bilda Nordic Morning. 

Håll ögonen öppna. Snart kommer en inbjudan att dyka upp i din mail.

Kontakta oss

Välkommen att höra av dig till oss om du behöver hjälp med marknadsföring, webb, design, branding, film, mediaplacering, content, sociala medier, storytelling, projektledning eller kanske praktik om du pluggar.

*
*
*

Genom att fylla i det här formuläret godkänner jag att jag får mejl med tips, inbjudningar och erbjudanden som kan ge mervärde till mina kommunikationslösningar. Jag kan närsom helst dra tillbaka mitt samtycke genom att använda unregisterlänken i varje e-postmeddelande.

Läs vår privacy policy