Nominerade till årets byrå 2023
09 Jan

Årets Byrå är Sveriges största undersökning av vad reklamkunder tycker om de byråer de arbetar med. Årets Byrå utser bästa byrå i 17 kategorier. Vinnare i varje kategori är den byrå som får högsta totala betyg i de enkätsvar som inkommit från kunderna. 250 byråer i Sverige har blivit utvärderade av nästan 2000 kommunikationsköpare.    De tre Helsingborgsbyråerna Pyramid, Petra och Graal, som numera ingår i H&H Group, är samtliga nominerade till final i Årets Byrå 2023. 

  • B2B-byrån Pyramid deltar i klassen ”Reklam 25+ mkr”. Pyramid blev Årets Byrå 2018 och är nominerad för sjuttonde året i rad. 

  • Digitalbyrån Petra deltar i klassen ”Digital 25-50 mkr”. Petra vann Årets Byrå 2022 och har varit i final de 10 gånger byrån medverkat i tävlingen. 

  • Varumärkesbyrån Graal deltar i klassen "Varumärke & Design 5-20 mkr”. I år är första gången Graal deltar i Årets Byrå.  

  – Självklart är vi glada över nomineringarna, säger Emma Widerberg, General Manager för Graal. Det är fantastiskt att alla våra tre byråer är bland de bästa i Sverige inom sina respektive kategorier. Helsingborg har ett långt arv som stark byråstad och vi håller stolt i stafettpinnen.     – Webbyrån Petra utsågs till Årets Byrå 2022 vilket var andra gången under de 10 år vi medverkat. Det är fantastiskt att vi även i år är nominerade till en topplacering inom den tuffa digitalkategorin säger Cristoffer Crusell, VD för Digitalbyrån Petra.    – Pyramid har placerat sig mycket bra i tävlingen de senaste sjutton åren. 2018 utsågs vi till Årets Byrå för andra gången och 2022 kom vi på total 2a plats. I år hoppas vi självklart att bli Årets Byrå igen avslutar Rikard Jevinger, VD för Pyramid.    Läs mer om nomineringarna till Årets Byrå här.  För mer information, kontakta: 

Rikard Jevinger, 010-344 68 78, rikard.jevinger@pyramid.se 

Cristoffer Crusell, 010-344 66 66, cristoffer.crusell@petraagency.se 

Emma Widerberg, 0730-86 68 75, emma.widerberg@graalagency.se

Kontakta oss

Välkommen att höra av dig till oss om du behöver hjälp med marknadsföring, webb, design, branding, film, mediaplacering, content, sociala medier, storytelling, projektledning eller kanske praktik om du pluggar.

*
*
*

Genom att fylla i det här formuläret godkänner jag att jag får mejl med tips, inbjudningar och erbjudanden som kan ge mervärde till mina kommunikationslösningar. Jag kan närsom helst dra tillbaka mitt samtycke genom att använda unregisterlänken i varje e-postmeddelande.

Läs vår privacy policy