Tag cloud


Spectracure, Gyproc, Helsingborg, AkkaFRAKT, feeling, experience, Current customers, Posten Norge, English-language copywriters, Best Agency, Flint Group, Rymdbolaget, marketing, offering, aesthetics, clients, Agency of the Year 2010, Sulzer, business goals, Cramo, Cargo News Center, Nord-Lock, Metso, strength, internet, driver, kommunikation, port, Crawford, Diesel , the turnover of agency revenue, recession, lönsamhet, pr, csr, SUN Automation Group, brand development, pyramid, Marine, web agency Petra, newsarchive, Lantmännen, Agency of the year, contacts, popular agency, skills, Skånska Energi, advertising, planning, sharing, example, implementation, archive, communication platform, financial crisis, Ruukki, strategy, Flextrus, Bluetooth, project definition, Sweden’s Best Agency, Customer’s Best Agency, Kompetensor AB, sweden's best agency, execution, 2013, EuroMaint, DIAB, map, services, communications, Swedish Open, diversity, Nordea Masters, Stockholm Open, employees, creativity, strong, events, competitiveness, Tetra Pak, international, major customers, method, Hiab, GAIA Leadership, coordination, LogIn, the year's best agency, Enfo, results, Picodeon, evaluation, Sweden’s best B2B agency, Alfa Laval, HemoCue, blogging, SAS Cargo, performance, Heatex, Leine & Linde, Contura, Bring, Woody Bygghandel, integrated marketing communication, knowledge, Dermagen, network, best B2B agency, branding, solution deployment, Agency of the Year 2008, b2b blog, methodology, case, awards, Atlas Copco, IQHBG, JBT Corporation, philosophy, AAK, measurement, Axis, Moving, cooperation, b2b, ABS, news, monitoring, international network, examples, promotion, positions, Decido AB, phone, Seminarium, Green Landscaping, Skånetrafiken, image, Cardo, Norden Machinery, culture, Nibe, international competence, Duni, facts, analysis, customers, offer, Carpe Nova, partner, digital media, SÅAB, prizes,
2020 29 maj
Ragn-Sells väljer Pyramid för strategiprojekt Ragn-Sells är ett av Nordens ledande kompetensföretag inom återvinning, miljö och cirkulär ekonomi. Man har satsat på att erbjuda nyskapande, effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser. Därmed har man blivit ett levande bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Ragn-Sells har valt Pyramid som partner för att i Norden och Baltikum genomföra en varumärkesundersökning samt strategiarbete för ytterligare satsning inom eCommerce.

- Vi har valt en B2B-byrå med kompetens att bistå oss i arbetet att utvärdera och stärka Ragn-Sells varumärke, samt medverka som strategisk partner i vår fortlöpande satsning inom eCommerce, säger Carina Qvarngård, koncernansvarig för Ragn-Sells Go to market funktion.

- Ragn-Sells är ett innovativt återvinningsföretag som idag ligger i absolut framkant inom forskning och innovationer för återvinning. De har idag en ledande roll inom utveckling av den modernaste tekniken, samt driver frågor och idéer om cirkulära materialflöden på en internationell nivå. De möjligheter och utmaningar som Ragn-Sells står inför inom varumärkesstrategi och marknadsföring matchar perfekt våra kompetensområden och vi ser fram emot ett spännande samarbete, säger Rikard Jevinger, GM på Pyramid.

För mer information kontakta:
Rikard Jevinger, GM, Pyramid

Email: rikard@pyramid.se

Telefon: +46 70-605 17 00

Pyramid är Sveriges mest internationella reklambyrå med 30 av Nordens största företag som kunder. Drygt 50% av företagets intäkter faktureras utanför Sverige. Pyramid utsågs till Årets Byrå i Sverige 2018 och har rankats som Sveriges bästa byrå inom business-to-business 145 år i rad.
Pyramid, tillsammans med systerbyråerna Petra och Graal, har tillsammans 60 anställda med huvudkontor i Helsingborg.

Rikard Jevinger

tag