Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2008 20 feb
Pyramid nominerad till Årets Byrå 2010

För femte året i rad får Pyramid en topplacering i tävlingen Årets Byrå som genomförs av Regi i samarbete med Dagens Industri. De nominerade reklambyråerna presenterades idag i DI och Pyramid är en av få nominerade B2B-byråer.

Årets Byrå utser bästa byrå i elva kategorier. Vinnare i varje kategori är den byrå som får högsta totala betyg i de enkätsvar som inkommit. I år deltog 500 byråer, varav 175 klarade kvalificeringskraven och betygsattes av 2.600 deltagande köpare av byråtjänster.

– Självklart är vi glada för nomineringen, konstaterar Ulf Vanselius, VD på Pyramid. Förra året utsågs vi till Årets Byrå i kategorin medelstora reklambyråer med ett snittbetyg på 8,70 av 10 möjliga. I år har vi tagit klivet upp till klassen stora reklambyråer där konkurrensen är ännu tuffare. Men självklart hoppas vi på motsvarande placering, liksom vår position som Sveriges bästa byrå inom business-to-business vilket vi utsetts till 4 i år rad.

– Just nu är Pyramid inne i en starkt positiv trend. Under det tuffa 2009 ökade vi vår intäkt med nästan 20% och 2010 fortsatte tillväxten med ytterligare 30%. 2011 har startat lika starkt och vi har redan inlett nya samarbeten med en handfull kunder och nyanställer nu 4-5 personer för att hantera de ökande volymerna.

– 95% av det vi producerar är avsett för andra marknader än den svenska, och därför syns vi nästan aldrig i svenska media. Vi samarbetar med 30-talet svenska och internationella företag, varav de flesta är världsledande inom sina respektive nischer, och får fler och fler strategiska uppdrag för globala företag som tycker att vi väl mäter oss med våra motsvarigheter i USA och Europa avslutar Ulf Vanselius.

Läs mer om Årets Byrå på
www.aretsbyra.se

För mer information, kontakta Ulf Vanselius på 042-38 68 26 eller ulf@pyramid.se.

Ulf Vanselius