Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2009 12 maj
Pyramid nyanställer och stärker den internationella kompetensen

Helsingborgsbaserade reklambyrån Pyramid har i dagarna anställt Joe Danielson som engelskspråkig copywriter.

Joe har en gedigen och mångårig erfarenhet av varumärkesarbete och kommunikationsutveckling inom B2B-marknadsföring, från bl a Anderson & Lembke i New York, Sandberg Trygg och ID kommunikation. Joe kommer närmast från Cordovan, där han var ansvarig för byråns verksamhet i södra Sverige.

– Joe är en god förstärkning av vårt kunderbjudande, säger Ulf Vanselius, VD på Pyramid. Joes kunskaper och färdigheter inom varumärkesutveckling och kreativ utveckling kommer ytterligare att stärka Pyramids position som den ledande B2B-byrån i Sverige.

– Vår strategi under lågkonjunkturen har varit att leva som vi lär, dvs satsa när våra konkurrenter hukar sig i blåsten. Hittills har det visat sig vara en framgångsrik strategi, då det första kvartalet blev det bästa någonsin för Pyramid med ett nettoresultat på klart över 1 mkr. Vår offensiva satsning sedan i somras, med bl a 4 nyanställda medarbetare och mångdubblad egen marknadsföring, har gjort att vi inlett nya samarbeten med drygt 10 kunder under inledningen av 2009.*

– Pyramid är redan idag starkast i Sverige på att utveckla och implementera varumärkesstrategi- och marknadskommunikation för internationella B2B-företag, säger Joe Danielson. Det jag förhoppningsvis kan bidra med är min erfarenhet från ett stort antal olika branscher och företag, min förmåga att omsätta klok strategi till effektiv kommunikation och självklart också min internationella kompetens.

Pyramids bygger starka varumärken och skapar uppseendeväckande lönsam och gränsöverskridande kommunikation för internationella företag med höga ambitioner och entreprenöranda.

För mer information, kontakta Ulf Vanselius på tel 042-38 68 26 eller mail ulf@pyramid.se

* Några av de nya kunderna är: ABS, Atlas Copco, Crawford, Diab, EuroMaint, Lawson, Peab och Rymdbolaget.

Ulf Vanselius