Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2009 09 sep
Pyramid inleder samarbete med Nord-Lock

Nord-Lock International AB, med internationellt marknadskontor i Malmö, valde nyligen Pyramid som ny reklambyråpartner. Uppdraget omfattar bland annat att utveckla Nord-Locks kommunikationsplattform samt kommande produktlanseringar.

Nord-Lock tillverkar och säljer skruvsäkringssystem som inte påverkas av vibrationer eller dynamiska belastningar, bl a en unik killåsningsbricka. Tillverkningen sker i Mattmar, några mil väster om Östersund, medan kontoret för marknadsföring och teknisk support ligger i Malmö. Nord-Lock har egna dotterbolag i 10-talet länder och täcker resten av världen genom ett nätverk av återförsäljare.

– Vi gjorde en noggrann utvärdering av möjliga partners, och Pyramid visade sig bäst svara på våra behov av en strategisk kommunikationspartner med rätt kompetens och resurser för att hantera internationella uppdrag. Nord-Lock har mycket expansiva mål och vi ser en ökad satsning på marknadsföring som viktigt för att nå dem, säger Carin Esberg, Marknadschef.

– Nord-Lock har en unik produkt med stor marknadspotential, och vi har redan fått igång ett givande samarbete. Uppdragets internationella fokus ligger helt i linje med vår kompetensprofil och vi ser fram mot att ta en aktiv del i utvecklingen av ett så expansivt företag som Nord-Lock, säger Ulf Vanselius, VD på Pyramid.

Arbetsgruppen på Pyramid består av Joe Danielson (copy), Johan Rääf (AD) och Ulf Vanselius (strategisk utveckling och projektledning).

För mer information, kontakta Ulf Vanselius på 042-38 68 00.

Ulf Vanselius