Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, b2b, Lantmännen, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, Sveriges Bästa Byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Giza, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, mätning, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, Crawford, multikulturella kunder, metod, kreativitet, affärsmål, Diesel, byråintäkt, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, Elearning, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, arkiv, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kontor, kundansvarig, Flextrus, engelskspråkiga copywriters, blogg, 2013, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, internationell, image, events, marknadsstrategi, Tetra Pak, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Alfa Laval, kompetens, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, case, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Cardo, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, CellaVision, AAA, Duni, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2010 26 apr
Pyramid är Sveriges mest populära byrå

Affärssajten DagensPS.se har under den senaste månaden arrangerat en tävling som heter Byråcupen, för att utse Sveriges mest populära reklambyrå i cupform av affärsfolket. 16 av Sveriges ledande reklambyråer lottades i ett cupträd där matcherna har gått veckovis genom att besökare på siten har röstat på sin favorit.

I första omgången vann Pyramid över Forsman & Bodenfors och i andra omgången över Åkestam Holst – båda segrarna med bred marginal. I semifinalen slog så Pyramid DDB och i finalen Jung von Matt, ytterligare två av Sveriges riktigt duktiga byråer, med lite mindre marginal. Och i fredags utsågs så Pyramid till Sveriges mest uppskattade byrå.

– Det är Pyramids filosofi att inte delta i tävlingar där reklambranschen betygsätter sig själv, kommenterar Ulf Vanselius, VD för Pyramid

– Att få fram kundernas syn på oss jämfört med våra kollegor är däremot alltid intressant. För drygt en månad sedan utsågs vi till Årets Byrå i Sverige, vilket vi värderar mycket högt. Byråcupen är en lite lättsammare form, men säger en hel del om byråns varumärke och kraft att bryta igenom i mediebruset. De byråer vi slagit ut hör till Sveriges absoluta elit, och även om denna tävling mer handlar om allmän popularitet är det kul att också i det här sammanhanget finnas med i Sverige-toppen.

– Just nu är Pyramid inne i en starkt positiv trend, trots allmänt tuffa tider för branschen. Under 2009 ökade vi vår intä kt med över 30 % och inledde nya samarbeten med 20-talet företag. 2010 har startat lika starkt och vi har inlett nya samarbeten med en handfull kunder redan. Detta gör att vi i princip redan har säkrat 2010 och kan satsa fullt ut på att ytterligare stärka vår position som Sveriges mest internationella byrå avslutar Ulf Vanselius.

Läs mer om Byråcupen på:
www.dagensps.se/byracupen/

För mer information, kontakta Ulf Vanselius på 042-38 68 26 eller ulf@pyramid.se.

Ulf Vanselius