Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2010 01 nov
GAIA Leadership väljer Pyramid som partner

GAIA Leadership väljer Pyramid som partner för att vässa positionering och profil inför ett spännande 2011

Stockholmsbaserade ledarskapsutvecklingskonsulten GAIA Leadership har i dagarna inlett ett samarbete med Pyramid för att genomföra ett omfattande varumärkesarbete med syfte att ytterligare skärpa sin positionering på marknaden. GAIA Leadership räknar med att arbetet kommer att ge märkbara resultat under ett 2011 som redan nu spås bli företagets bästa år någonsin.

Johan Grip, VD på GAIA Leadership berättar ”Vi har upplevt en fantastisk utveckling det senaste året och såg det som ett viktigt steg i vår fortsatta framgångsresa att vässa vårt erbjudande och marknadsbudskap. Valet av samarbetspartner var enkelt, vi kände direkt mycket stort förtroende för Pyramids varumärkesstrategiska kompetens och har ingenting annat än skyhöga förväntningar på samarbetet.”

Även på Pyramid ser man samarbetet mellan företagen som mycket positivt. ”GAIA Leadership är i många avseenden en idealisk kund för Pyramid; man har bred förankring i såväl styrelse som ledning kring det förändringsarbete man ska genomföra och ger oss oinskränkt mandat att titta på samtliga aspekter av företagets varumärke.” säger Emma Nilsson, Account Director på Pyramid. ”Med förutsättningar som dessa har vi möjligheter att åstadkomma de största miraklen.” ler hon avslutande.

Varumärkesarbetet inleds under oktober månad med varumärkesanalys och positioneringsarbete, följt av utvecklande av grafisk profil, kommunikationsplattform och kommunikationsplan. I början av januari nästa år påbörjas implementeringen av den nya positioneringen i GAIA Leaderships marknadskommunikation.

För mer information kontakta Emma Nilsson, 042-38 68 75, emma@pyramid.se

Ulf Vanselius