Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2011 31 maj
Pyramid rankad som bästa B2B-byrå i Sverige – för femte året i rad

Resultatet av undersökningen Kundens Bästa Byrå (fd Sveriges Bästa Byrå), som genomförs av Novus och branschtidningen Resumé, redovisades igår. För femte raka året har helsingborgsbyrån Pyramid rankats högst i Sverige bland business-to-business-byråer; d.v.s. byråer som främst arbetar med producentreklam. Pyramid hamnade på en hedrande silverplats i den s.k. "Elitserien", klassen där Sveriges största byråer tävlar och där även konsumentbyråer är inräknade.

Kundens Bästa Byrå är en undersökning där bästa byrå utses i tolv kategorier. Vinnare i varje kategori är den byrå som får högsta totala betyg i de enkätsvar som inkommit. I år deltog över 1300 företag som betygsatte 183 byråer.

– Naturligtvis är vi stolta och glada över de omdömen vi får av våra kunder år efter år, säger Ulf Vanselius, VD på Pyramid. Förutom silverplatsen i Kundens Bästa Byrå blev vi för några månader sedan rankade 7:a i Årets Byrå, en motsvarande undersökning som genomförs av Regi i samarbete med Dagens Industri. Lägger man samman de två undersökningarna rankas vi för andra året i rad som Sveriges bästa reklambyrå.

– 95% av det vi producerar är avsett för andra marknader än den svenska, och vi därför syns vi nästan aldrig i svenska medier. Våra uppdragsgivare är ett 30-tal svenska och internationella företag, varav de flesta är världsledande inom sina respektive nischer. Vi får allt fler strategiska uppdrag för globala företag, som bevisligen anser att vi mäter oss väl med våra motsvarigheter i USA och Europa.

– Vårt fokus på resultatorienterad varumärkesutveckling och kommunikation för internationellt verksamma företag har gjort att vi utvecklats mycket starkt de senaste åren. Under 2010 ökade vår omsättning med nästan 30% och vi nyanställde 4-5 personer. Den positiva trenden håller i sig även i år. Under våren har vi inlett samarbeten med en handfull större företag, bl.a. Duni, Enfo, Elopak och CellaVision, och fler står på kö och vill börja samarbeta med oss.

– Vi ser redan nu att 2011 kommer att bli ett rekordår, avslutar Ulf Vanselius.

För mer information, kontakta Ulf Vanselius på 042-386826 eller ulf@pyramid.se

Ulf Vanselius