Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2012 04 jan
Pyramid nyanställer och satsar på ett spännande 2012

2011 blev Pyramids starkaste år någonsin med rekord i omsättning och resultat. För femte året i rad rankades byrån som Sveriges bästa inom business-to-business. Bakom framgången står fleråriga samarbeten med många av Sveriges mest framgångsrika exportföretag. Under 2011 inleddes nya samarbeten med bland andra Alfa Laval, AkkaFRAKT, CellaVision, Duni, Enfo och HemoCue.

Inför 2012 satsar Pyramid hårt på att bredda verksamheten genom att starta en ny webbyrå med namnet Petra; Sveriges första webbyrå med fokus på internationella affärer. Samtidigt förstärks kompetensen i Pyramid med nya, erfarna medarbetare.

Mark Drake, Copywriter
Mark är en erfaren engelsk copywriter som framförallt arbetat inom business-to-business. Senast kommer Mark från motsvarande position på Hilanders och var innan dess anställd på Sony Ericsson.

Henrik Stierna, Art Director
Henriks erfarenhet av att utveckla kreativa lösningar både inom business-to-business och konsumentreklam passar mycket väl in i Pyramids kompetens. Henrik kommer närmast från egen verksamhet, och var innan dess anställd på Hilanders Kitchen.

Jonas Wilensjö, Projektledare
Jonas har under sin tidigare yrkeskarriär framgångsrikt arbetat med att utveckla servicerelaterade koncept och kommer närmast från Elite Hotels som hotellchef. Innan dess arbetade Jonas på Vingresor och SJ.

Caroline Lundgren, Produktionsledare
Caroline återkommer till Pyramid efter en tid på Helsingborgshem.

– Vi står inför ett utmanande 2012, konstaterar Ulf Vanselius, VD Pyramid. Många tvekar i snålblåsten, men på Pyramid har vi bestämt oss för att bygga väderkvarnar istället för vindskydd. Vi är övertygade om att det, oavsett konjunktur, finns ett stort intresse att arbeta med byråer som ser möjligheter.

För mer information, var vänlig kontakta:
Ulf Vanselius, 0705-16 33 70
ulf@pyramid.se

Ulf Vanselius