Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, b2b, Lantmännen, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, Sveriges Bästa Byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Giza, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, mätning, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, Crawford, multikulturella kunder, metod, kreativitet, affärsmål, Diesel, byråintäkt, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, Elearning, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, arkiv, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kontor, kundansvarig, Flextrus, engelskspråkiga copywriters, blogg, 2013, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, internationell, image, events, marknadsstrategi, Tetra Pak, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Alfa Laval, kompetens, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, case, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Cardo, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, CellaVision, AAA, Duni, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2012 21 feb
Pyramid rankad som bästa B2B-byrå i Sverige – för sjätte året i rad

Igår rankades Pyramid som Sveriges bästa B2B-byrå i Årets Byrå, och hamnade samtidigt på en smickrande femteplats bland ”stora reklambyråer”. Årets Byrå är Sveriges mest omfattande tävling och genomförs av Regi i samarbete med Dagens Industri. Den omfattar nästan 500 kommunikationsbyråer i Sverige.

Årets Byrå utser bästa byrå i fjorton kategorier. Vinnare i varje kategori är den byrå som får högsta totala betyg i de enkätsvar som inkommit från nära 3 000 köpare av byråtjänster. Det är således kunderna (enbart) som bedömer vilken byrå som är bäst.

– Det är fantastiskt kul att våra kunder återigen rankar oss som Sveriges bästa B2B-byrå, och dessutom bland de fem bästa i Sverige, konsumentbyråer inräknat, säger Ulf Vanselius, VD på Pyramid. 2009 blev vi Årets Byrå bland mellanstora byråer och i år blir vi det i konkurrens med Sveriges riktigt stora och duktiga byråer.

– Vi har som princip att enbart delta i tävlingar där kundens åsikt styr, och där en byrås affärsmässiga bidrag till kundens framgång bedöms över tid och inte på enstaka reklamalster. Det är faktiskt sjätte året i rad som vi rankats högst bland s.k. business-to-business-byråer. Det är en stor ära och ett bevis på att vi gör många saker rätt, fortsätter Ulf.

Vi glädjer oss också över framgångarna för ytterligare två andra helsingborgsbyråer: Relevans som vann kategorin mellanstora reklambyåer och Kollo som rankades trea i kategorin Action marketing-byråer. Helsingborg fortsätter med andra ord att vara ett viktigt centrum för svensk reklam.

2011 blev Pyramids starkaste år någonsin med rekord i omsättning och resultat. Inför 2012 satsar Pyramid hårt på att bredda verksamheten genom att starta en ny webbyrå med namnet Petra; Sveriges första webbyrå med fokus på internationella affärer. Petra har börjat arbeta med en handfull stora kunder under inledningen av året och nyanställt 6 personer för att hantera de ökande volymerna.

– 95 % av det vi producerar är avsett för andra marknader än den svenska, och därför syns vi nästan aldrig i svenska medier. Vi får allt fler strategiska uppdrag för globala företag som tycker att vi står oss väl jämfört med byråer i USA och Europa, avslutar Ulf Vanselius.

Läs mer om Årets Byrå på
www.aretsbyra.se

För mer information, kontakta Ulf Vanselius på 0705 16 33 70, 042-38 68 26 eller ulf@pyramid.se

Ulf Vanselius