Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2012 09 nov
Kullaflyg firar 10 år och ingår nytt samarbete med Pyramid

2013 firar Kullaflyg 10-årsjubileum. Företaget har under det senaste decenniet aktivt bidragit till bättre service och lägre priser på inrikesflyget mellan nordvästra Skåne och Stockholm genom enastående entreprenör- och serviceanda. Dessutom har Kullaflyg Sveriges mest nöjda kunder inom persontransport, enligt Svensk Kvalitetsindex senaste mätningar.

Som ett avstamp mot framtiden har Kullaflyg valt att börja samarbeta med Pyramid Communication för att se över kommunikationen och tillsammans finna kreativa lösningar och aktiviteter under jubileumsåret.

Kullaflyg AB ingår tillsammans med Gotlandsflyg, Sundsvallsflyg, Blekingeflyg, Kalmarflyg och Flysmåland i Sverigeflyg Holding AB. Sedan 2011 är norska Braathens Aviation majoritetsägare.

Kullaflyg opererar idag mellan flygplatserna Ängelholm/Helsingborg-Bromma, Ängelholm/Helsingborg-Bromma-Visby och Halmstad-Bromma. Under vinterhalvåret flyger bolaget även från Ängelholm/Helsingborg till Mora/Sälen. Kännetecknande för Kullaflyg är hög service som utgår från kundens behov, vilket lett till att bolaget har ”Sveriges nöjdaste kunder 2011” enligt Svensk Kvalitetsindex, SKI.

”Vi har valt Pyramid som ny partner för deras breda kompetens inom strategi och kommunikation – oavsett om vi behöver kommunicera via tryckta, digitala eller sociala medier”, säger Christer Paulsson, chef för Kullaflyg. ”Dessutom är Pyramid precis som vi sprungna ur den skånska myllan och kan vår region utan och innan, och de förstår både affärs- och privatresenärens behov” fortsätter Paulsson.

”På Pyramid är vi mycket glada och stolta att få vara med på Kullaflygs resa mot sitt jubileum. Jag imponeras av entreprenörskapet i bolaget och hur de lyckats skaka om en hel bransch genom sitt sätt att fokusera på kunden och det regionala behovet med hjärta, glädje och affärsmannaskap. Vi hoppas tillsammans kunna lyfta regionens egna flygbolag till nya höjder” säger Ulf Vanselius, VD på Pyramid.

För mer information, kontakta Ulf Vanselius, VD på Pyramid på tel 042-38 68 26 eller mail ulf@pyramid.se

Ulf Vanselius