Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2013 30 jan
Pyramid nominerade i Årets Byrå 2012 för sjunde året i följd

Pyramid deltar även i år i tävlingen Årets Byrå. För 13:e året genomför analysföretaget Regi i samarbete med Dagens Industri, en kvalitetsstudie över kundnöjdhet bland Sveriges största kommunikationsköpare. Byråerna kommer att rankas i tävlingen Årets Byrå 2012. Pyramid är nominerade som enda B2B-byrå i södra Sverige.

Årets Byrå utser bästa byrå i 15 kategorier. Vinnare i varje kategori är den byrå som får högsta totala betyg i de enkätsvar som inkommit från byråkunderna. Ett stort antal byråer utvärderades, av dessa klarade 202 kvalificeringskraven och har betygsatts av över 3000 respondenter/köpare av byråtjänster. Av de 202 byråerna i referensgruppen har nu de högst betygsatta byråerna nominerats till pris i respektive kategori. Pyramid är nominerade i klassen reklambyråer med 25-50 MSEK i omsättning. Det slutgiltiga resultatet presenteras på Årets Byrå-galan på Stockholm Waterfront den 19 februari.

– Vi är mycket glada över nomineringen, konkurrensen är verkligen tuff, konstaterar Ulf Vanselius, VD Pyramid. 2010 tog vi klivet upp till klassen stora reklambyråer och har blivit högst placerade B2B-byrå de senaste två åren.

– Att nomineras är i sig ett bevis på att vi tillhör toppligan bland Sveriges reklambyråer men självklart hoppas vi på en slutlig placering bland de allra främsta.

– 95 % av det vi producerar är avsett för andra marknader än den svenska, och därför syns vi nästan aldrig i svenska media. Vi samarbetar med 30-talet svenska och internationella företag, varav de flesta är världsledande inom sina respektive nischer, och får fler och fler strategiska uppdrag för globala företag som tycker att vi väl mäter oss med våra motsvarigheter i USA och Europa avslutar Ulf Vanselius.

Läs mer om Årets Byrå på 
www.aretsbyra.se

För mer information, kontakta Ulf Vanselius på 042-38 68 26 eller ulf@pyramid.se.

Ulf Vanselius