Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2013 17 jun
Pyramid och Petra nyanställer efter stark vår

2012 blev ett av reklambyrån Pyramids starkaste år någonsin med rekord i omsättning och ett resultat på över 5 mkr. Framgångarna fortsätter under 2013 då Pyramid för sjunde året i rad rankats som Sveriges bästa byrå inom business-to-business.

I januari 2012 startades Webbyrån Petra, Sveriges första webbyrå med fokus på internationella affärer, som komplement för de företag som söker en renodlad digital partner. Satsningen har blivit en stor succé. Under första verksamhetsåret visar Petra ett resultat på ca 1,5 mkr och har etablerat sig som en av de ledande webbyråerna i Sverige.

För att bl a ta hand om ett antal nya kunderna som tillkommit under våren förstärks kompetensen i Pyramid och Petra med en handfull nya, erfarna medarbetare.

Patrik Vult von Steyern, Copywriter
Patrik är en erfaren copywriter som framförallt arbetat inom business-to-business. Senast kommer Patrik från motsvarande position på Hilanders.

Maria Hoffstein, Projektledare
Maria kommer från rollen som marknadschef på bl a JBT FoodTech och Ruukki.

Cristoffer Crusell, CTO
Cristoffer är en av Sveriges ledande teknikexperter och har bl a lett arbetet med att bygga några av Sveriges största e-handelssidor. Cristoffer kommer närmast från Omegapoint.

Christian Svensson, Web design
Christian avslutade sin utbildning i Grafisk Design och Webbutveckling på Tekniska Högskolan i Jönköping under våren.

För mer information, var vänlig kontakta: 
Ulf Vanselius, 0705-16 33 70
ulf@pyramid.se

Ulf Vanselius