Taggmoln


Spectracure, Gyproc, helsingborg, Bluetooth, affärsmål, Lantmännen, Elearning, Posten Norge, Bästa Byrå, finanskris, sveriges bästa byrå, checklistor, Green Cargo, Flint Group, internationell marknadsföring, Rymdbolaget, storkunder, erfarenhet, omsättning, ordlista, Webbyrån Petra, kommunikationsplattform, karta, kommentarer, årets byrå, planering, Tetra Pak, Cargo News Center, anställda, Nord-Lock, lansering, Metso, web, SAS Cargo, internet, problemlösning, driver, lönsamhet, mätning, multikulturella kunder, metod, kreativitet, Diesel, Cardo, varumärkesstrategi, pr, Kreditvärdighet, digitala media, csr, kompetens, kommunikationsbyrå, populär byrå, kunder, Marine, positioner, Soliditet, Helsingborgs Hamn, utförande, samarbete, projektdefinition, Skånska Energi, kontor, startk varumärke, skrift, framgångsformeln, Moving, Mervärde, Skånetrafiken, varumärkesutveckling, Petra, tjänster, fakta, Bring, svar, Ruukki, kundansvarig, Flextrus, byråintäkt, Giza, engelskspråkiga copywriters, Crawford, blogg, 2013, utmärkelse, uppföljning, Awapatent, internationellt nätverk, EuroMaint, DIAB, publikation, case, Årets Byrå 2010, integrerad marknadskommunikation, resultat, Nordea Masters, strategi, priser, internationell, image, events, marknadsstrategi, styrka, kunskapsbank, AkkaFRAKT, Hiab, seminarie, Stockholm, medarbetare, konkurrenskraft, nyanställer, LogIn, Enfo, Kompetensplatsen, personal, b2b-bloggen, varumärken, Duni, Alfa Laval, arkiv, analys, HemoCue, reklambyrå, communication, koordinering, nyhetsarkiv, Heatex, lösning, Leine & Linde, copywriter, filosofi, Stockholm Open, mångfald, Woody Bygghandel, GAIA Leadership, Picodeon, digital marknadsföring, Dermagen, branding, Årets Byrå 2008, Kundens Bästa Byrå, Swedish Open, CellaVision, utvärdering, business to business, internationell kompetens, bästa B2B-byrå, checklista, erbjudande, Atlas Copco, marknadsföring, IQHBG, JBT Corporation, Green Landscaping, AAK, projectivity, Sveriges bästa b2b-byrå, pyramid, telefon, SUN Automation Group, nyheter, ABS, digitala affärstrender, estetik, Kullaflyg, kontakt, partner, kommunikation, fråga, Kompetensor AB, nätverk, Seminarium, Decido AB, utvecklas positivt, Norden Machinery, business, Nibe, Axis, lågkonjunktur, exempel, b2b, AAA, kultur, genomförande, Varumärke, Carpe Nova, kunskap, SÅAB, dela,
2013 06 dec
SUN Automation Group från USA väljer Pyramid som ny global byrå

SUN Automation Group är ett hightech-företag med huvudkontor i Maryland, USA, som sedan 30 år har fokuserat på innovation och utveckling av komponenter samt egna kompletta tryckutrustningar för wellpappsindustrin. Sortimentet innefattar både utrustningar för flexo- och digitalprint och slutprodukten blir färdigstansade förpackningar i alla dess former som täcker dagens allt högre krav på specialdesignade produktförpackningar.

Företaget är operativt över hela världen och har byggt ett starkt varumärke inom sitt verksamhetsområde. Nu väntar vidare expansion med nya innovativa produkter som också öppnar möjligheter för nya marknadssegment.

Som ett led i den internationella expansionen har SUN har valt Pyramid Communication som byrå för att nu skapa en ny kommunikationsplattform, inklusive en ny webbsajt, när man ytterligare vill stärka sin position på den globala marknaden.

– På Pyramid ser vi samarbetet med SUN som mycket intressant då bolaget är inne i ett expansivt skede med lansering av nya innovativa utrustningar världen över. Vår erfarenhet av kommunikation och varumärkesbyggande på en global arena, ger oss möjlighet att supporta SUN på bästa sätt i deras satsning framöver”säger Rikard Jevinger, Account Director på Pyramid. Arbetet har inletts under december månad för att lanseras i olika faser under våren 2014.

– Vi påstår stolt att Pyramid är Sveriges mest internationella byrå och att SUN väljer oss i konkurrent med lokala byråer i USA är ytterligare ett exempel konstaterar Ulf Vanselius, VD på Pyramid. Idag kommer över hälften av våra intäkter från kunder utanför Sverige och vi får allt fler förfrågningar från stora bolag på kontinenten som söker en kompetent byrå med fokus på B2B och internationella affärer.

För mer information, kontakta:
Ulf Vanselius, ulf@pyramid.se, 0705-163370
Rikard Jevinger, rikard@pyramid.se, 070-6051700

Ulf Vanselius